Profiterols amb xocolata calenta

Categoria:
Recepta per
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un cassó poseu a escalfar els liquids, el sucre i la sal i la mantega a trossets. Quan comenci a bullir, tireu-hi la farina de COP i batreu-ho amb força fins que es desenganxi de les parets del cassó.
Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi els ous d'un en un, no posant-hi l'altre fins que el primer estigui ben integrat a la massa i així seguint amb tots.
Poseu la massa dins la màniga pastissera i feu boletes damunt d'una placa de forn folrada amb paper de forn. Pinteu-les amb ou batut i poseu-les al forn a 210ºC amb foc dalt i baix durant 15 a 20 minuts.
Una vegada fredes, obriu-los per la meitat i ompliu.los amb la nata muntada.
En un cassó poseu-hi el xocolata i la llet i desfeu-lo al bany María.
Feu una piramide amb les lioneses i aboqueu-hi la xocolata desfeta per damunt.

Notes

Recordeu, que al posar-hi l'ultim ou, s'ha de batre primer en un plat,i anar-hi posant poc a poc, per si no calgues tot
sencer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se