Petits capricis per acompanyar el cafè

Trufes amb Mascarpone:
Delicícies de Coco:
Dátils amb xocolata i flor de sal:
Bombons de fruita seca:

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Trufes amb Mascarpone:

Per a la cobertura:

Delicícies de Coco:

Dátils amb xocolata i flor de sal:

Bombons de fruita seca:

12 racions

Elaboració

Trufes amb Mascarpone:

Fondre la xocolata al microones.
Triturar els melindros fins que quedin fets farina (amb l’accessori de ganivetes del túrmix va molt bé). Fondre la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Barrejar-la amb els melindros, el licor, el cafè i el mascarpone fins que quedi ben homogeni.
Deixar reposar a la nevera 1 hora com a mínim. Fer boletes i arrebossar-les amb amb els fideus de xocolata o el que agradi més.

Delicícies de Coco:

Prepareu un almívar amb 200 g de sucre, l' aigua i les raspadures de llimona, poseu-lo al foc, suau.
Remeneu fins que el sucre es desfaci, deixeu que bulli un minutet, traieu-ho del foc i poseu-hi el coco, remeneu fins que us quedi ben unit, aboqueu-ho en un plat i deixeu refredar una mica, encara calen, aneu formant boles petites, i paseu-les per coco, o sucre.

Dàtils amb xocolata i flor de sal:

Posa en un bol la xocolata per fondre, si poses uns 125 gr de xocolata, afegeix una cullerada per a postres de mantega.
Pots fondre-ho al bany maría o en el microones.
Fes una petita incisió als dátils per retirar l'os i substitueix-ho per una ametlla, tanca'ls pressionant lleugerament el tall.
Banyem els dátils en la xocolata fosa, dipositant-los sobre paper vegetal. Abans que es refredi i solidifique la xocolata, amaneix amb un polsim de flor de sal.

Bombons de fruita seca:

Posar la xocolata tallada en trossets i la mantega en un bol, fondre en el microones durant 2 minuts o al bany María.
Remoure fins a obtenir una barreja homogènia.
Abocar la xocolata fosa en els minis motlles de silicona.
Col·locar 1 ametlla, 1 nou, 1 avellana, 1 pansa i 1 nabiu, sobre la xocolata i pressionar lleugerament.
Quan estiguin durs retirar del motlle cada bombó amb molta cura.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se