Mini-focaccies d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bullir els espinacs amb aigua amb sal i escòrrer. Triturar els espinacs amb la pastilla de llevat. Posar en un bol la farina, l'ou i la cullerada d'oli i afegir la pasta d'espinacs triturats. Treballar amb una cullera de fusta fins que es barregin bé tots els ingredients, a partir d'aquest moment treballar amb les mans fins aconseguir una massa uniforme y sense grumolls. Fer una bola i deixar reposar tapada amb un drap de roba durant 1 Ó 2 hores (fins que tingui més o menys el doble de volum). També es pot fer el dia abans.
Un cop hagi reposat tornar a amassar. Posar una mica de farina al marbre perque no s'enganxi i estirar amb el corró fins que quedi ben fina. Tallar rodones amb un talla-pastes (si no en disposem podem fer peces cuadrades amb un ganivet). Posar una paella molt antiadherent al foc amb una gota d'oli i anar fent les mini-focaccies fins que estiguin ben torradetes. Servir amb una mica de sal per sobre (es poden menjar fredes o calentes).

Notes

També es poden fer servir com a base per posar-hi a sobre qualsevol acompanyant fred o calent que ens agradi, fins i tot com a massa de pizza o empanada. És una forma diferent de menjar verdura (als nens els hi agrada molt: jo els hi dic que son "tortitas verdes")


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se