Pastis de Falàfel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fes un puré ben fi amb els cigrons.
Barreja les pastanagues i tots els ingredients picadets ben fins, incloent el pebre, amb el pure de cigrons.
Posa la mantega i calenta en una paella d'uns 24 cm de diàmetre.
Posa la barreja de sigrons a la paella i forma una coca achafan amb una escumadora, fregieix a foc mitjà uns 10 minuts amb la paella destapada.
Amb una tapa dona-li la volta com ho fas amb un truita, afegeix una mica de mantega, coloca de nou a la paella i acaba de coura un 10 minuts mes destapada
Aquest pastís de falàfel se serveix acompanyat d'una salsa de iogurt i amanida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se