Vedella amb bolets al estil de Zürich

Categoria:
Típica de: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb un ganivet ven afilat netege el filet de qualsevol resta de tendons o greix.
Talla el filet a rodanxes d'1 cm de gruix i reservar
Netege els bolets amb un raspall de bolets o una tovallola de paper.
Talla els extrems de les tiges i talla per la meitat o a quarts els bolets.
Pela les escalunyes i tallar a daus fins.
Rente la farigola, l'estragó i el julivert, assecar i arrencar les fulles.
Talla la farigola i l'estragó ben fine't i el julivert mes gruixut.
Escalfa la mantega en una paella gran (28 cm de diàmetre).
Posa les rodanxes de filet i assaona amb sal i pebre, daura cada costat per 1 minut, treu i reserva
Escalfa mantega en una paella i fregeix les escalunyes a foc mitjà durant 2 minuts o fins que estiguin toves.
Posa els xampinyons i fregeix durant 2 minuts.
Afegeix la mostassa i el vi blanc a la salsa i cuina a foc lent durant 1 minut.
Desfés la fècula de patata amb una mica d'aigua freda, barreja amb la salsa i cuini a foc lent durant 2 minuts.
Afegeix 100 g de crema, regira i deixa cuinar durant 1 minut. I la resta 100 g de crema muntada semirígida. Condimentar la salsa amb brandi, curri, sal i pebre. Afegeix les rodanxes de filet, portar a ebullició i retira del foc.
Escampa les herbes i deixa coura uns breus instants
Servir en plats calents.

Notes

Un clàssic molt conegut i popular a Suïssa. Se serveix tradicionalment amb Rösti de patata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se