Risotto amb ordi pelat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talla la cansalada, la pastanaga i l'api a daus petits, talla longitudinalment per la meitat el porro i tallar a tires fires.
Aixafa el gra d'all amb un ganivet ample.
En una paella escalfa la mantega i sense cobrir fregeix la cansalada.
Afegeix les verdures, l'all, el llorer i l'ordi i salteja breument.
Desglaça amb el vi blanc i es deixa bullir mentre es regira.
Es regira constant durant uns 30 - 40 minuts a foc lent fins que l'ordi estigui gairebé cuit.
El brou s'ha d'afegir poc a poc perquè l'ordi estigui gairebé sempre cobert.
L'ordi ha de tenir la consistència de un risotto.
Quan l'ordi estigui al punt afegeix la nata i el formatge sbrinz.
Assaona l'ordi amb sal i pebre, tapa i deixa reposar durant uns 5 minuts abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se