Ous amb salsa de rave picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per a la salsa, dissoldre la farina en brou fred (o 250 ml d'aigua freda i després afegir el brou instantani) i passar per un tamís la salsa pre-preparada a una cassola abans de que la salsa bulli
Portar a ebullició remenant amb un batedor moltes vegades fins que espesseixi
Afegir el rave picant, el suc de llimona, el tabasco i la crema, assaona amb sal. Afegeix el ous perquè s'escalfin
Per als ous amb la salsa el millor sabor s'aconsegueix amb puré de patates que es barreja bé amb la salsa també amb verdures cuinades tals com Broccoli.

Notes

En general, la salsa també es pot preparar en lloc de Tabasco amb 2 cullerades de mostassa al gust Queda molt bona .


Els rave picant és molt apreciat com a condiment a Europa central, de l'est i del nord, com Dinamarca, Noruega, Alemanya, Suïssa (Meerettich), i també a Polònia, Ucraïna (khrin), i països circumdants, on s'usa com a pasta similar a la mostassa. Al Regne Unit és un dels condiments preferits per al rosbif, i s'anomena horseradish (sauce). També és molt utilitzat a les cuines d'Israel i de Romania, i és prou conegut a EUA. La pasta de rave picant (khrin) és molt similar al wasabi original de la cuina japonesa. Normalment els japonesos usaven una altra herba, el rave japonès, però avui en dia és sovint suplantada pel rave picant europeu.
Té efectes antibiòtics útils en infeccions urinàries i afeccions a les vies respiratòries.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se