Sopa de cua de bou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la ceba sense pelar, en dues meitats. Torra en una paella sense oli fins que tota la superfície tallada prengui un color marró fort
Salpebra els trossos de cua de bou i sofregeix en oli calent, fins que tinguin un bonic color daurat, per totes bandes.
Posa els trossos de cua de bou sofregits, en una cassola gran. Cobreix amb aigua, les espècies, la ceba i verdures i deixa coure a foc lent durant aproximadament 2,5 hores i de tant en tant elimina l'escuma de la superfície
Quan les peces de carn estiguin toves es retiren de la sopa separant la carn dels ossos, així com les verdures es tallan en trossos petits.
Passa la sopa per un colador i afegeix un rajolí de xerès sec
Posa la carn i les verdures al plat i afegeix el brou, escampa al plat amb una mica de cibulet.
La sopa es pot espessir amb una mica de farina o amb una mica de pasta i servir com un escudella

Notes

Una especialitat austríaca i per a mi la millor sopa de carn


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se