Broqueta d'anec amb foie i poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es treu la pell del magret, tallem la carn a daus, fem al mateix amb la poma, i fem 4 daus amb el foie.
Fem las broquetes alternant els daus d'anec i poma.
Al mig de cada broqueta un dau del foie. L'hi posem una mica de pebre a cada broqueta.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva daurem les broquetes un minut per totes bandes, afegim una collerada sopera de mel per sobre de las broquetes i deixem un altre minut donanli tombs perque es dori pels dos costats.
Emplatem dos broquetes per cap adornan el plat amb enciam de colors i posem una mica de la salsa que surt de la cocció per sobre del enciam.
Una mica de sal maldon per sobre i un bon vi negra per que baixi.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se