Broqueta d'anec amb foie i poma
Ingredients
- 1 magret d'anec
- 1 poma
- 100 gr. Foie fresc
- mel
- escates de sal i pebre negre
- Enciam de colors.
2 racions
Elaboració
Es treu la pell del magret, tallem la carn a daus, fem al mateix amb la poma, i fem 4 daus amb el foie.
Fem las broquetes alternant els daus d'anec i poma.
Al mig de cada broqueta un dau del foie. L'hi posem una mica de pebre a cada broqueta.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva daurem les broquetes un minut per totes bandes, afegim una collerada sopera de mel per sobre de las broquetes i deixem un altre minut donanli tombs perque es dori pels dos costats.
Emplatem dos broquetes per cap adornan el plat amb enciam de colors i posem una mica de la salsa que surt de la cocció per sobre del enciam.
Una mica de sal maldon per sobre i un bon vi negra per que baixi.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Montserrat, la mateixa recepta però farcida amb foie. Ja m'ho diras.
Moltes gracies, he mirat el correu amb retard.
Gracies Quim.
Gracies Quim.
Gracies Quim.