Broqueta d'anec amb foie i poma
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 magret d'anec
- 1 poma
- 100 gr. Foie fresc
- mel
- escates de sal i pebre negre
- Enciam de colors.
2 racions
Elaboració
Es treu la pell del magret, tallem la carn a daus, fem al mateix amb la poma, i fem 4 daus amb el foie.
Fem las broquetes alternant els daus d'anec i poma.
Al mig de cada broqueta un dau del foie. L'hi posem una mica de pebre a cada broqueta.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva daurem les broquetes un minut per totes bandes, afegim una collerada sopera de mel per sobre de las broquetes i deixem un altre minut donanli tombs perque es dori pels dos costats.
Emplatem dos broquetes per cap adornan el plat amb enciam de colors i posem una mica de la salsa que surt de la cocció per sobre del enciam.
Una mica de sal maldon per sobre i un bon vi negra per que baixi.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1894 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.