Endivies amb peus de porc i romesco

Ingredients

  • 2 peus de porc bullits.
  • 3 endivies.
  • Salsa romesco.

4 racions

Elaboració

Una vegada bullits els peus de porc es desosen i tallem a trossos.
Tallem les endivies en rodanxes i ho barregem tot amb salsa romesco. Si no us agrada el romesco ho amaniu amb oli i vinagre.
La salsa de romesco s'ha de fer amb la textura de la dels calçots y un pel picant.

1h


Recepta de cuina de Endivies amb peus de porc i romesco
Amanida normal
per Joan Sarsal Martí
Recepta de cuina de Endivies amb peus de porc i romesco
Amanida amb la salsa romesco.
per Joan Sarsal Martí

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, desitjo que passis un bon dia de Sant Joan. Quim Lleonart.
Joan Sarsal Martí diu:
Moltes gracies, he mirat el correu amb retard.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: