Endivies amb peus de porc i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 peus de porc bullits.
- 3 endivies.
- Salsa romesco.
4 racions
Elaboració
Una vegada bullits els peus de porc es desosen i tallem a trossos.
Tallem les endivies en rodanxes i ho barregem tot amb salsa romesco. Si no us agrada el romesco ho amaniu amb oli i vinagre.
La salsa de romesco s'ha de fer amb la textura de la dels calçots y un pel picant.
1h


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Montserrat, la mateixa recepta però farcida amb foie. Ja m'ho diras.
Moltes gracies, he mirat el correu amb retard.
Gracies Quim.
Gracies Quim.
Gracies Quim.