Pastis de peus de porc amb escalibada

Ingredients

  • 2 pebrots vermells
  • 2 alberginies
  • 2 peus de porc
  • Oli, sal i pebre negre.

6 racions

Utensilis

1 motllo cake (son rectangulars, d'uns 15 cm. De llarg i 4 dits de fons aprox.

Elaboració

Escalibem els pebrots i alberginies.
Els peus de porc els bullim al gust.
Les hortalices escalibades las preparem en tires i salpebrem al gust.
Els peus de porc li treiem els ossos i trocegem
Posem dins del motllo una capa de peus de porc, a sobre una capa de escalibada, una altra de peus, una altra de escalibada, i així fins dalt. Ho reomplim fins dalt del aigua de bulli els peus i ho dixem refredar a la nevera.
Quan esta fred es desmotlle i es pot tallar al gruix que volgueu, un rajolí d'oli d'oliva i servir. Es pot menjar com primer plat, o aperitiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!