Pastis de peus de porc amb escalibada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pebrots vermells
- 2 alberginies
- 2 peus de porc
- Oli, sal i pebre negre.
6 racions
Utensilis
1 motllo cake (son rectangulars, d'uns 15 cm. De llarg i 4 dits de fons aprox.
Elaboració
Escalibem els pebrots i alberginies.
Els peus de porc els bullim al gust.
Les hortalices escalibades las preparem en tires i salpebrem al gust.
Els peus de porc li treiem els ossos i trocegem
Posem dins del motllo una capa de peus de porc, a sobre una capa de escalibada, una altra de peus, una altra de escalibada, i així fins dalt. Ho reomplim fins dalt del aigua de bulli els peus i ho dixem refredar a la nevera.
Quan esta fred es desmotlle i es pot tallar al gruix que volgueu, un rajolí d'oli d'oliva i servir. Es pot menjar com primer plat, o aperitiu.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Montserrat, la mateixa recepta però farcida amb foie. Ja m'ho diras.
Moltes gracies, he mirat el correu amb retard.
Gracies Quim.
Gracies Quim.
Gracies Quim.