Ous trencats mariners

Ingredients

  • 2 ous de gallina
  • 2 patates
  • 6 gambes de Tarragona
  • 2 cayenes
  • Oli i sal.

1 racions

Elaboració

Fregim les patates en una paella, tallades tipus palla o normal.
En una altre paella possem les cayenes i fem les gambes pelades tomb i tomb, o al gust.
Quant les patates son fetes s'enplaten i, fem els ous fregits en el mateix oli de les patates.
Es possen els ous a sobre de les patates i les gambes al costat.
Es remena tot amb la forquilla i el ganivet i a menjar.
Es important fregir amb oli verge extra d'oliva i que sigui una mica picant (si no agrada el picant no posseu cayenes)

30min

Notes

Jo ho acompanyo amb una amanida de ceba tendra i olives negres d'aragó i un bon ví negre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, sempre que tinguis un dubte sobre cuina, hem pots trovar a : joaquimllb45@hotmail.com Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!