Ous trencats mariners
Igual que los "huevos rotos " amb pernil, però en lloc de pernil es possen les gambes.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous de gallina
- 2 patates
- 6 gambes de Tarragona
- 2 cayenes
- Oli i sal.
1 racions
Elaboració
Fregim les patates en una paella, tallades tipus palla o normal.
En una altre paella possem les cayenes i fem les gambes pelades tomb i tomb, o al gust.
Quant les patates son fetes s'enplaten i, fem els ous fregits en el mateix oli de les patates.
Es possen els ous a sobre de les patates i les gambes al costat.
Es remena tot amb la forquilla i el ganivet i a menjar.
Es important fregir amb oli verge extra d'oliva i que sigui una mica picant (si no agrada el picant no posseu cayenes)
30min
Notes
Jo ho acompanyo amb una amanida de ceba tendra i olives negres d'aragó i un bon ví negre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Montserrat, la mateixa recepta però farcida amb foie. Ja m'ho diras.
Moltes gracies, he mirat el correu amb retard.
Gracies Quim.
Gracies Quim.
Gracies Quim.