Ous trencats mariners

Igual que los "huevos rotos " amb pernil, però en lloc de pernil es possen les gambes.

Ingredients

  • 2 ous de gallina
  • 2 patates
  • 6 gambes de Tarragona
  • 2 cayenes
  • Oli i sal.

1 racions

Elaboració

Fregim les patates en una paella, tallades tipus palla o normal.
En una altre paella possem les cayenes i fem les gambes pelades tomb i tomb, o al gust.
Quant les patates son fetes s'enplaten i, fem els ous fregits en el mateix oli de les patates.
Es possen els ous a sobre de les patates i les gambes al costat.
Es remena tot amb la forquilla i el ganivet i a menjar.
Es important fregir amb oli verge extra d'oliva i que sigui una mica picant (si no agrada el picant no posseu cayenes)

30min

Notes

Jo ho acompanyo amb una amanida de ceba tendra i olives negres d'aragó i un bon ví negre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, sempre que tinguis un dubte sobre cuina, hem pots trovar a : joaquimllb45@hotmail.com Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: