Amanida de Pasta amb Penne

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepara la pasta segons les instruccions del fabricante.
Renta el carbassó, talla a rodanxes i aquestes a quarts.
Talla el pebrot per la meitat, rental i talla a trossos
Renta els xampinyons y tallats per la meitat
Barreja 4, cucharadas d'oli, 1/2 culleradeta de sal, pebre i una mica de farigola, afegeix a les verdures, col • loca en una safata per enfornar i portar al forn preescalfat en funció de gratinar a 240 grados durant uns 8 a 10 minutes fins que les verdures estiguin lleugerament daurades.
Deixa córrer les penne
Per a la vinagreta barreja l'oli restantt, el vinagre, la mostassa i la mel, assaona amb sal i pebre i barreja amb les penne, el carbassó, el pebrot, els xampinyons, la mozzarela i el salami. L'amanida es deixa reposar una estona i si ho desitges es pot adornar amb herbes aromàtiques abans de servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se