Amanida Danesa amb pasta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua amb sal segons els instruccions de l paquet fins que estiguin al dente.
Un cop cuits retira, passa per aigua freda i deixa refredar
Amb la salsa preparada per a amanides, el iogurt i el líquid dels cogombres, prepara una barreja i condimenta al gust
Barreja la pasta cuita amb els cogombres, els pèsols i les pastanagues tallades a trossos petits, juntament amb els ous durs picats i les rodanxes de fuet
Refrigera l'amanida de macarrons fins al seu consum
Procura un temps de repòs perquè es barregin els sabors, per exemple de primera hora del matí per menjar al migdia o del migdia per sopar a la nit

Notes

Ideal per a una reunió d'amics o en dies càlids com menjar de mig dia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se