Macarros

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu els macarrons amb sal i fulles de lloure quan estiguin cuits, els escorreu i els posarem en una llauna per anar al forn,que haurem untat de mantequilla.
Tallarem el pollastre i la llonganissa a trossets petits.
Rallarem la cebe els alls i les tomàquets.
Posarem oli a la paella a calenta,salarem el pollastre el posarem a la paella, juntament amb la llongonissa un cop sofreig i tirem la ceba quan quasi sigui rossa hi afegiu l'tomàquet, deixeu coure bé.Tot seguit i posem el paté i remaneu a continuació la farina i aneu remenant i tirem la llet, uneu remenant fins que tingui la textura cremosa, comproveu el punt de sal.
Tot seguit tireu la salsa a la llauna dels macarrons i barregeu-ho bé.
Repartim el formatge rallat pel damunt dels macarrons.
Els posarem al forn a gratinar, fins que siguin rossos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se