Macarros
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Ingredients
- 350 g de pit de pollastre
- 200 g de llongonissa
- 100 g de paté
- 2cebes,3 tomàquets,2 grans d'alls, 2 fulles de lleure
- Una bona cullerada de farina
- Un got de llet
- 350 g de macarrons
- 150 g de formatge rallat
- Sal,i oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Bulliu els macarrons amb sal i fulles de lloure quan estiguin cuits, els escorreu i els posarem en una llauna per anar al forn,que haurem untat de mantequilla.
Tallarem el pollastre i la llonganissa a trossets petits.
Rallarem la cebe els alls i les tomàquets.
Posarem oli a la paella a calenta,salarem el pollastre el posarem a la paella, juntament amb la llongonissa un cop sofreig i tirem la ceba quan quasi sigui rossa hi afegiu l'tomàquet, deixeu coure bé.Tot seguit i posem el paté i remaneu a continuació la farina i aneu remenant i tirem la llet, uneu remenant fins que tingui la textura cremosa, comproveu el punt de sal.
Tot seguit tireu la salsa a la llauna dels macarrons i barregeu-ho bé.
Repartim el formatge rallat pel damunt dels macarrons.
Els posarem al forn a gratinar, fins que siguin rossos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.