Macarros

Ingredients

  • 350 g de pit de pollastre
  • 200 g de llongonissa
  • 100 g de paté
  • 2cebes,3 tomàquets,2 grans d'alls, 2 fulles de lleure
  • Una bona cullerada de farina
  • Un got de llet
  • 350 g de macarrons
  • 150 g de formatge rallat
  • Sal,i oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Bulliu els macarrons amb sal i fulles de lloure quan estiguin cuits, els escorreu i els posarem en una llauna per anar al forn,que haurem untat de mantequilla.
Tallarem el pollastre i la llonganissa a trossets petits.
Rallarem la cebe els alls i les tomàquets.
Posarem oli a la paella a calenta,salarem el pollastre el posarem a la paella, juntament amb la llongonissa un cop sofreig i tirem la ceba quan quasi sigui rossa hi afegiu l'tomàquet, deixeu coure bé.Tot seguit i posem el paté i remaneu a continuació la farina i aneu remenant i tirem la llet, uneu remenant fins que tingui la textura cremosa, comproveu el punt de sal.
Tot seguit tireu la salsa a la llauna dels macarrons i barregeu-ho bé.
Repartim el formatge rallat pel damunt dels macarrons.
Els posarem al forn a gratinar, fins que siguin rossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: