Crema de llimona

Ingredients

  • 4 llimones
  • 4 ous
  • 300 gr. de sucre
  • 50 gr. de maizena
  • 1 litre d'aigua

8 racions

Elaboració

Preparació
Amb un rallado, raspar tota la pell de les quatres llimones i reservar.
Escórrer el suc de les llimones i reservar.
Posar el litre d'aigua
1 En un pot gran,barrejar molt bé el sucre,els ous i la maizena.
2 Afegir-hi les ratlladures,el suc de les llimones i el litre d'aigua calente,posar-ho al foc i remanar fins que bulli.
3 Colar i abocar-ho en platets o copes i quardar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
Hola... i si en comptes de posar-hi aigua hi posem llet...seria millor crema?
Quim Lleonart diu:
Amic Oriol, jo crec que, si ho fesim amb llet, s'ens podria " tallar" la llet. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: