Faves estofades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
Ingredients
- 800 g. de feves
- 400 g. de canssalara
- 400 g. de butifarra
- 4 cebes tendres
- 4 alls tendres
- Pebre negre
- Pebre varmell
- Julevert,llaure i menta o herva de santa maria.
- Sal, oli de oliva
- Un gotet de vi blanc
Elaboració
Preparació:
1.Tallar la cançalada i la botifarra a daus regulars amb sal i pebre.
2.Picar també de forma regular la ceba i els alls tendres.
Cocció:
1.En una cassola amb l'oli calent, enrossir els daus de cansalada.
2.Tirar-hi el picat de ceba i alls tendres, no s'ha d'enrossir, només s'ha de sofregir lleugerament.
3.Afegi-hi les faves, salar, empebrar, les herbes i el vi.
5.Tapar la cassola i anar sacsejant i remenant.
6.Una vegada quasibé esta cuit, es tira la botifarra negre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.