Seitons marinats

Ingredients

  • 1 kg. de seitons frescos
  • Sal, pebre
  • Vinagre de vi
  • Oli d'oliva

Elaboració

Desespinar els seitons, deixar-los a filets ben nets d'espines laterals i bigotis, passar-los per aigua per dessagnar-los.
Escorre'ls molt bé i posar-los en una terrina, sobreposant capes, amb aquest ordre: una de filets de peix, sobre una de sal i a sobre una de vinagre, seguir amb una altre de filets de peix, de sal i vinagre, fins a acaba tota la quantitat de filets de seitons de què disposem.
Deixar marinar dins la terrina i a la nevera durant 24 hores.
L'endamà escórrer molt bé el suc que han fet i posar-los a la mateixa terrina ben neta, ara per aquets ordre: una capa de filets salats, una altre d'oli d'oliva i una altre de pebre negre molt al gust, continuar sobreposant capes, peix, oli i pebre.
Ja tenim llestos els seitons marinats. S'ha de tener en compte que aquesta marinada és una semiconserva i l'hem de consumir en el termini d'una semana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!