Sorbet de fruits vermells

Ingredients

  • 250g fuits vermells variats (maduixa, gerd, grosella, magrana, pruna vermella, cirera, síndria etc).
  • 200g de sucre.
  • 1/2 litre d'aigua.
  • 3 clares d'ous.
  • 1/2 branca de canyella.
  • Unes fulles de menta.

Elaboració

Triturar els fruits vermells.
Es posa a coure l'aigua amb el sucre i la canyella, i quan comenci a bullir deixar-ho 10 minuts. Deixar-ho refreda.
Quan estigi fred, afexir.hi els fruits vermells triturats i es posa al congelador.
Quan comenci a congelar-se es baten les clares a punt de neu i es mesclen amb el que tenim mig congelat. Es torna a posar tota la barreja al congelador.
Es treu una mica abans de servir, i sadorna amb les fullas de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: