Crema de bolets amb gambes

Ingredients

  • 200 g. de ceba
  • 200 g. de pastanaga
  • 400 g. de xampinyons
  • 200 g. de ceps
  • 200 ml de vi blanc
  • 16 gambes grans
  • Oli d'oliva
  • Crema de llet al gust
  • Anet o ciboulette

4 racions

Elaboració

1. peleu les gambes.Dins d'una cassola sofregiu els caaps i retireu-los.
2. Renteu els bolets i peleu les verdures.
3. Sofregiu la ceba i la pastanaga trossejades dins del mateix oli,i quan estiguin mig cuites,afegiu els bolets nets i trossejats.Remaneu i mulleu amb el vi blanc. Deixeu coure uns 15-20 minuts i passeu pel turmix.
4. Rectifiqueu de sal i afegiu una mica d'oli d'oliva i el suc que deixin anar les gambes.
5. Salteu la resta de gambes tallades petites i serviu-les amb la sopa, amb un rajolí de crema de llet.
6 Decoreu amb anet o cibolette.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: