Fideus amb sardines

Ingredients

  • 20 Sardines de bona mida
  • 1 cabeça d'alls,julivert
  • 6 tomàquets madurs
  • 1 copa de xerès sec
  • 400 gr.defideus del núm.2
  • 100 ml. 0li d'oliva,sal,farina
  • 1 litre d'aigua mineral

Elaboració

Netejar les sardines
picar ben fi la cabeça d'alls i el julivert
ratllar els tomàquets
1 En una cassola,amb l'oli ben calent, fregir les sardines senceres, salades i enferinades,1 minut, retirales i reservar-les
2 En una part del mateix oli,sofregir-hi l'all i julivert
3 Afegir-hi el tomàquet i prosseguir la coció a foc lent,ha de confitar 10 minuts ,abocar-hi la copa de xerès i deixar reduir,5 minuts
4 Tirar-hi els fideus, sofregir-los,afegir-hi 1 litre d'aigua bullent,salar i deixar coure 5 minuts .Apartar del foc
5 Incorporar.hi les sardines tan bon punt surt la cassola del foc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

796 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: