Tarta de formatge fresc

Ingredients

  • 400 g mató
  • 100 g sucre
  • 4 u rovells (80cc)
  • Vainilla
  • Ratlladura de llimona
  • 4 u clares a punt de neu (130cc)

Elaboració

Es barreja el mató amb el sucre, s'hi afegeixen els rovells i es remena. S'hi posen les aromes. Al final es munten les clares a punt de neu i s'incorporen al preparat amb suavitat.
S'aboca dintre la tartaleta que tenim folrada i s'enforna a 180ºc
Quan és cuit es treu del forn, es refreda i s'espolsa de sucre llustre.
Es pot acompanyar de salsa de fruites vermelles.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1501 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: