Tarta de formatge fresc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 400 g mató
- 100 g sucre
- 4 u rovells (80cc)
- Vainilla
- Ratlladura de llimona
- 4 u clares a punt de neu (130cc)
Elaboració
Es barreja el mató amb el sucre, s'hi afegeixen els rovells i es remena. S'hi posen les aromes. Al final es munten les clares a punt de neu i s'incorporen al preparat amb suavitat.
S'aboca dintre la tartaleta que tenim folrada i s'enforna a 180ºc
Quan és cuit es treu del forn, es refreda i s'espolsa de sucre llustre.
Es pot acompanyar de salsa de fruites vermelles.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1501 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.