Brownie de xocolata i nous

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr mantega
  • 120 gr de cobertura de xocolata
  • 300 gr de sucre
  • 4 ous
  • 175 gr de farina
  • 100 gr de granet de nous

Crema anglesa per acompanyar:

  • 1 l. llet
  • 4 rovells d'ous
  • 150gr de sucre
  • Un pols de sucre de vainilla
  • L pell d'una llimona.

Elaboració

Fondre la mantega i la cobertura de xocolata al bany maria.
Barrejar els ous sencers amb el sucre. I desprès barrejar-ho tot junt.
Barrejar la farina tamisada a poc a poc i afegir les nous.
Abocar-ho en un motlle rectangular i posar-ho al forn a 180º, 30 minuts aproximadament.

Crema anglesa per acompanyar:

La llet amb la pell de la llimona i la vainilla al foc i posar-la a punt de bullició.
Barrejar el sucre amb els rovells.
Colar la llet i abocar-la sobre la barreja sense deixar de remenar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!