Crema de carbassó

Ingredients

  • 3 carbassó
  • 2 trumfos (patates)
  • 1 ceba gran
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal,pebre negre
  • Formatge cremós (tipo philadephia)
  • Llet

Elaboració

Netegem, pelem i trossegem els carbassons els trumfos i la ceba.
Posem una cassola a foc mitjà amb un bon raig d'oli. Posem asofregir, els carbassons els trumfos i la caba ja tallats a daus. Remanem perquè no se'ns cremi, salpebrar.
Acontinuació afegirem l'aigua i ho deixerem que bulli aproximadameent 20 minuts.
Afegir-hi un raget de llet i el formatge, continuar la coccio només i minut més, rectificar de sal i triturar. Servir-la freda o calenta per decorar amb formatge rallat i un fil d'oli d'oliva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: