Fideua de marisc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregiu les gambes i el rap tallat a trossets. Reserveu-los.
En una altre cassola, poseu-hi els alls picats petits, oli i els fideus, i aneu-los remenant fins que estiguin daurats. Reserveu-los
En la cassola de fregir el peix en el mateix oli, sofregiu-hi la ceba picada fina, quan estigui daurada, poseu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure fins que perdin l'aigua.
Aboqueu-hi els fideus, remeneu-los, aboqueu-hi el caldo, deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi el marisc.
Deixeu-ho coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, poseu la cassola al forn, ja calent a 180ºC durant uns 10 minuts amb el forn de dalt i baix.
Els fideus quan siguin cuits, quedaran drets.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se