Amanida de pasta amb pèsols

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull el macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente. A continuació, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants i reserva
Talla les pastanagues a rodanxes.
Tallar el fuet i els ous durs a daus.
Barrejar tots els ingredients amb els macarrons.
Per la salsa barreja la crema d'amanida, una mica de líquid dels cogombres i el iogurt i assaona al gust.
Buida la salsa sobre l'amanida, refrigera i que es reposin una estona.

Notes

La amanida de pasta és perfecte per a l'estiu i també per a una festa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se