Amanida de pasta amb tonyina i blat de moro

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa :

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullint, segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Cola la pasta i deixa refredar en un bol.
Posa l'oli, el vinagre, la maionesa, la mostassa i les herbes en un bol, i barreja bé
Condimenta amb sal i pebre.
Desfés la tonyina a trossets, i amb el blat de moro i el provolone afegeix a la pasta freda.
Per últim afegeix la salsa i barreja tot bé.
Deixa reposar a la nevera abans de servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se