Capritx de carxofa

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Escalfeu primer la mantega al foc fins aconseguir una textura tova.
Incorporeu les carxofes triturades que han estat prèviament bullides i pelades. Poseu-ho tot a dins d'una batedora al mínim i quan ja està ben mesclat incorporeu el 1/2 kg de sucre. Aneu-ho mesclant contínuament i aneu afegint-hi d'un en un els ous, mentre que la batedora va funcionant.
Un cop aconseguida una pasta cremosa poseu-la a dins d'una mànega pastissera i aneu omplint les càpsules (paneretes) més o menys fins a la meitat. Abans d'enfornar tireu un polsim de sucre al damunt del capritx i tot seguit ho introduïu al forn a 180 graus i ho deixeu coure entre uns 15 o 20 minuts.
Al moment de servir, incorporeu-hi el xarop de carxofa per damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se