Coca de cireres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

1- Fem la pasta, i per a això hem de desfer primer el llevat en la llet que la tindrem tébia. La posem en un bol gran.
2- Després afegim al bol la farina, el sucre, la mantega a punt pomada ( a temperatura ambient) la sal i els ous. Batrem uns 10 minuts amb varetes elèctriques. Ens quedarà finalment una bola de massa.
3- Posem a escalfar el forn a 180º. Estirarem la massa en una safata àmplia de forn amb un paper vegetal. Ens deuria quedar una massa d'un dit de grossor aproximadament.
4- Damunt de la massa posem les cireres i deixarem fermentar 1 hora. Pintarem tota la massa amb ou i posarem el sucre per damunt abundantment, la fiquem al forn uns 20 minutos, fins que vegem que la coca està ja daurada.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se