Pollastre - Piccata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ratlla el formatge manxec.
Bat els ous en un bol i afegeix el manxec ratllat.
Talla els filets de pit de pollastre horitzontalment, de manera que quedin bastant prims. Si encara son massa gruixuts redueix a la meitat una altra vegada.
Salpebra lleugerament banda i banda.
Passa els filets per farina, i espolsa el excés de farina. A continuació, per la barreja d'ou i formatge, premen lleugerament cap avall.
Fregeix durant 4 minuts per cada canto, a foc mitjà fins que tinguin un bonic color daurat (l'oli no massa calent, la barreja d'ou i formatge es crema fàcilment!).
Aquesta picata l'hem servit amb amanida de patata -


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se