Cloïsses al vermouth blanc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem les cloïsses amb aigua i sal 30 minuts, perquè treguin la sorra. Un cop passat aquest temps, les posarem en un pot i les obrirem al vapor amb un raig de vermouth(s'obren ràpid). En una cassola o paella gran, hi posem oli d'oliva i sofregim la ceba ben picada, i quan comenci a quedar transparent, i afegim l'all picat. Quan la ceba comenci a enrossir (no esperar que estigui rossa del tot), afegirem les cloïsses,les arruixem amb el vermouth i hi tirem per sobre la cullerada de farina. Ho remanem bé perquè aquesta barreja s'impregni bé amb les cloïsses, i deixarem fer el xup-xup, fins que veiem que el vermouth s'ha evaporat i ha quedat una salsa blanca semi espesa. Mentres va fent el xup xup remanem la cassola perquè la salsa s'espesseixi.

1h

Notes

Per acompanyarles aconsello un bon bi blanc, a mi particularment m'agrada l'Albarinyo o un vi d'Alella ben fresquets.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se