Amanida de pasta amb tomàquets assecats al sol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou les penne en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre i esbandeix amb aigua freda.
Talla els tomàquets a tires fines i els bolets a rodanxes. Agrega els dos a la pasta i barreja suaument.
Barreja bé la mostassa, el vinagre balsàmic, l'oli i el iogurt.
Agrega el cibulet i assaboreix la salsa amb les espècies.
Barreja la salsa amb la pasta i barreja bé.
Deixa reposar uns 20 minuts abans de servir, perquè realcin tots el sabors.
Aboca les fulles d'enciam rentades al plat i disposa l'amanida de pasta al costat, posa sobre les fulles d'enciam una mica de la salsa que hem amanit la pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se