Amanida de llegums amb vinagreta de mostassa
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot petit de sigrons
- 1 pot petit de llenties
- 1 pot petit de fesols
- 3 llaunetes d'anxoves
- 1 pebrot verd italia
- 2 pastanagues del ramet ratllades
- 1 ceba tendra
- 2 tomaquets pelats i sense llavors
- Olives negres sense pinyol tallades a rodanxes
Per la vinagreta:
- 2 cullerades de vinagre blanc
- 1 cullerada de mostassa antigua (la del granet)
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
Elaboració
En un bol, posem les llegums, el tomaquet tallat petit, el pebrot tallat petit, la pastanaga ratllada, la ceba tallada menuda, les olives ,les anxoves tallades petites amb el seu oli.
Remenem be.
Amb un batedor de ma fem la vinagreta, la posem al bol remenem i a la nevera .
opcional, abans de servir es pot ratllar per damunt 2 ous durs
Comparteix aquesta recepta: