Amanida de llegums amb vinagreta de mostassa

Ingredients

  • 1 pot petit de sigrons
  • 1 pot petit de llenties
  • 1 pot petit de fesols
  • 3 llaunetes d'anxoves
  • 1 pebrot verd italia
  • 2 pastanagues del ramet ratllades
  • 1 ceba tendra
  • 2 tomaquets pelats i sense llavors
  • Olives negres sense pinyol tallades a rodanxes

Per la vinagreta:

  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 1 cullerada de mostassa antigua (la del granet)
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Elaboració

En un bol, posem les llegums, el tomaquet tallat petit, el pebrot tallat petit, la pastanaga ratllada, la ceba tallada menuda, les olives ,les anxoves tallades petites amb el seu oli.
Remenem be.
Amb un batedor de ma fem la vinagreta, la posem al bol remenem i a la nevera .
opcional, abans de servir es pot ratllar per damunt 2 ous durs

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: