Amanida de llegums amb vinagreta de mostassa

Ingredients

  • 1 pot petit de sigrons
  • 1 pot petit de llenties
  • 1 pot petit de fesols
  • 3 llaunetes d'anxoves
  • 1 pebrot verd italia
  • 2 pastanagues del ramet ratllades
  • 1 ceba tendra
  • 2 tomaquets pelats i sense llavors
  • Olives negres sense pinyol tallades a rodanxes

Per la vinagreta:

  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 1 cullerada de mostassa antigua (la del granet)
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Elaboració

En un bol, posem les llegums, el tomaquet tallat petit, el pebrot tallat petit, la pastanaga ratllada, la ceba tallada menuda, les olives ,les anxoves tallades petites amb el seu oli.
Remenem be.
Amb un batedor de ma fem la vinagreta, la posem al bol remenem i a la nevera .
opcional, abans de servir es pot ratllar per damunt 2 ous durs

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: