Fideus a la cassola de la riteta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de terrisa

Elaboració

En una cassola de terra es tira oli d’oliva i quan es ben calent. Es so fregeix la costella i es guarda, s’hi tira la ceba ratllada i quan es torni transparenta s’hi tira l’all tallat molt petit. Quan estigui tot ros s’hi tira el tomàquet ratllat. Quan el sofregit sigui brillant es tiren el fideus que donin unes voltes i es llavors quan s’hi tira l’aigua suficient per coure els fideus,i també el suc de mongetes.
Mentrestant es fa una truita de ceba amb els ous i les seves restants. Quant el fideus estan gairebé cuits , es posa per damunt d’ells la truita sense que es trenqui. Tot seguit es treu del foc i es tapa i així es porta a la taula.
Es serveixen els fideus amb un tall de truita per comensal. El formatge ratllat cadascú se’l serveix al plat a gust.

1h 30min

Notes

Es un plat contundent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se