Fideus a la cassola de la riteta
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 300grs. costella de porc
- 3 ous
- 6 cebes grosses
- 1 tomàquet gros
- 1 gra d’all
- 100grs de formatge ratllat
- 1 paquet de fideus del numero 5
- Suc de mongetes
4 racions
Utensilis
Cassola de terrisa
Elaboració
En una cassola de terra es tira oli d’oliva i quan es ben calent. Es so fregeix la costella i es guarda, s’hi tira la ceba ratllada i quan es torni transparenta s’hi tira l’all tallat molt petit. Quan estigui tot ros s’hi tira el tomàquet ratllat. Quan el sofregit sigui brillant es tiren el fideus que donin unes voltes i es llavors quan s’hi tira l’aigua suficient per coure els fideus,i també el suc de mongetes.
Mentrestant es fa una truita de ceba amb els ous i les seves restants. Quant el fideus estan gairebé cuits , es posa per damunt d’ells la truita sense que es trenqui. Tot seguit es treu del foc i es tapa i així es porta a la taula.
Es serveixen els fideus amb un tall de truita per comensal. El formatge ratllat cadascú se’l serveix al plat a gust.
1h 30min
Notes
Es un plat contundent
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.