Fideus a la cassola de la riteta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 300grs. costella de porc
  • 3 ous
  • 6 cebes grosses
  • 1 tomàquet gros
  • 1 gra d’all
  • 100grs de formatge ratllat
  • 1 paquet de fideus del numero 5
  • Suc de mongetes

4 racions

Utensilis

Cassola de terrisa

Elaboració

En una cassola de terra es tira oli d’oliva i quan es ben calent. Es so fregeix la costella i es guarda, s’hi tira la ceba ratllada i quan es torni transparenta s’hi tira l’all tallat molt petit. Quan estigui tot ros s’hi tira el tomàquet ratllat. Quan el sofregit sigui brillant es tiren el fideus que donin unes voltes i es llavors quan s’hi tira l’aigua suficient per coure els fideus,i també el suc de mongetes.
Mentrestant es fa una truita de ceba amb els ous i les seves restants. Quant el fideus estan gairebé cuits , es posa per damunt d’ells la truita sense que es trenqui. Tot seguit es treu del foc i es tapa i així es porta a la taula.
Es serveixen els fideus amb un tall de truita per comensal. El formatge ratllat cadascú se’l serveix al plat a gust.

1h 30min

Notes

Es un plat contundent


Recepta de cuina de Fideus  a la cassola de la riteta
UN PLAT MOLT ECONOMIC
per Nuri mataró viñals

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: