Pastis de pinya

Ingredients

  • 6 talls de pinya de pot
  • 110 gr. de farina
  • 70 gr. de sucre
  • 150gr. del suc de la pinya
  • 100gr. de llet
  • 3 ous
  • 70 gr. de granet d'ametlla
  • 1 sobre de Royal

6 racions

Elaboració

En un bol poseu la farina, el sucre, el suc de pinya, la llet, el Royal i els tres ous censes. tot això es passa per el "minipimer" i s'hi tirant tres talls de pinya tallats petitonets.
En un motllo rodo, es forra de paper del forn i s'hi aboca el preparat. Tot seguit s'hi tira pel damunt en forma de pluja l'ametlla ( deixant-ne una mica per desprès ) . Ara es l'hora d'adornar amb els tres talls de pinya restants i al final es tira per sobre l'ametlla i un polsim de sucre. Ja el podem enfornar a 200ºc, prèviament escalfat, naturalment. L'hi tindrem 35 minuts aproximadament. Deixarem que es refredi en una reixeta .
Bon profit.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: