Pastis de pasta de full amb nata i maduixes

Ingredients

  • 2 planxes de pasta de full
  • 1 kg. de maduixes
  • 2 cullerades de melmelada de maduixa
  • 1 ou batut per pinta
  • 1 cullerada de formatge tipus "Philadelphia"
  • 6 cullerades rases de sucre.
  • 600ml. de nata liquida (35% de grassa)

6 racions

Elaboració

En un paper de forn i espolsem sucre i damunt i estirem la pasta de full una miqueta i retallarem el que sobra perquè quedi tot igualat. La punxem tota amb una forquilla, perquè no pugui . Tot seguit pintem amb l'ou batut les dues planxes, que haurem fet el mateix.
Enfornem a 180ºc duran 15 minuts . Les traiem del forn per dóna'ls-hi la volta i les tornem a posar al forn 15 minuts mes.
Tallem-les maduixes a lamines i reservem.
En un bol muntem la nata i afegim el formatge ,perquè quedi mes consistent. Quan estigui a mig muntar s'hi afegeix el sucre. Sabrem que la nata esta ben muntada quan girem el bol i no caigui res.
Sobre una de les planxes i posem un xiquet de nata i a sobre anem posant les lamines de maduixes que quedin boniques. Ja es pot pinta amb la melmelada desfeta amb un xic d'aigua .
Amb la segona planxa farem el següent: posarem la nata amb una manigua pastissera i l'anirem posant a sobre de la panxa i tot seguit la planxa que hi han les maduixes la posem al damunt en molt de conta.
Es pot adorna amb unes fulles de menta.
Nuri Mataró


Recepta de cuina de Pastis de pasta de full amb nata i maduixes
per Nuri mataró viñals

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: