Calamars farcits de la mare

Ingredients

  • 4 calamars mitjans
  • La meitat del pes dels calamars de carn picada de porc, amb sal i pebre negre
  • 2 ous durs
  • 2 cebes
  • 2 grans d’all
  • 4 tomàquets madurs
  • Julivert
  • Un pols de farina
  • Un rajolí de llet

4 racions

Elaboració

Es renten els calamarsos i es deixa escórrer. Les potes i les ales es trinxen amb la picadora i es junta amb la carn picada. Es posa en una paella amb una mica d’oli i s’enrosseix. Quan es cuit es reserva i en el mateix oli s’hi fregeix la ceba, quan sigui transparenta s’hi trinxa un gra d’all ben petit i quan es ben rossa s’hi tira el tomàquet ratllat. Quant es brillant s’hi afegeix la carn i les potetes de calamars, els dos ous dus rallats. Ben remenat s’hi afegeix un pols de farina i un rajolinet de llet perquè lligui una mica.
Amb aquest preparat ja podem farcir els calamarsos no massa plens i els lligarem amb un escuradents. Si sobra farciment es reserva.
En una paella amb oli es fregeixen els calamars, i quan són cuits es posen en una cassola de terra i s’hi ha quedat farciment també. A la mateixa paella que hem fregit i fem un sofregit de ceba, all i tomàquet i quan sigui ben brillant es tira a la cassola i que faci la xup, xup.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: