Canelons de pernil dolç
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: El maresme
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 talls de pernil dolç
- 25 gr. de foie gras
- 200gr. de maionesa espessa
- 12 espàrrecs de conserva gruixuts
- 50gr. de formatge manxego semisec
- 1/2 poma
- 1 pit de pollastre rostit
- 2 rodanxes de pinya
- 50gr. de nous pelades
- 1 ensiam
- 2 ous bullits
- Sucre
6 racions
Elaboració
Barregeu la maionesa amb el foie gras amb l'ajut de un batedor. Esteneu els talls de pernil el taulell i unteu-los amb la maionesa preparada. Poseu, al mig de cada tall dos espàrrecs ben escorreguts i capiculats, prèviament tallats a la mateixa amplada del pernil.
A la barreja de maionesa que us quedi, afegiu-hi el formatge i la poma tallats a dauets, el pollastre desfilat i la pinya ben escorreguda i tallada petita. Poseu aquesta barreja damunt dels espàrrecs , escampeu-hi les nous torcejades per sobre, i emboliqueu el tall de pernil en forma de caneló. Tireu-hi sucre per sobre i cremeu-ho amb el cremador ben calent.
Per servir-ho, poseu ensiam tallat a juliana en una plata, col•loqueu-hi al damunt els rotllos de pernil i escampeu-hi els rovells d'ou rallats.
Nuri Mataró Viñals
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4300 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.