Amanida de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 g de bacallà dessalat i esmicolat
- 250 g de pèsols
- 2 pastanagues
- 1 capdell d'enciam
- 2 ous durs
- 2 pebrots vermells de llauna
- Olives verdes sense pinyol
- Mostassa, julivert
- Sal i maionesa
Elaboració
En un bol, poseu-hi el bacallà, afegiu-hi els pèsols bullits, les pastanagues tallades a trossets i també bullides, el capdell tallat a juliana petita, els pebrots a trossets i les olives partides per la meitat. Barregeu-ho tot bé.
En un bol petit barregeu maionesa i mostassa, Amaniu-la amb aquesta berreja.
Col·loqueu tota la ensalada dins d'una safata, doneu-li forma allargada, empolseu-la amb el julivert picat.
Talleu els ous durs en discos i poseu.los al voltant de l'amanida
Notes
Recordeu apretar amb les mans el bacallà, ja que porta molta aigua i sortiria per la safata
Comparteix aquesta recepta: