Amanida de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol, poseu-hi el bacallà, afegiu-hi els pèsols bullits, les pastanagues tallades a trossets i també bullides, el capdell tallat a juliana petita, els pebrots a trossets i les olives partides per la meitat. Barregeu-ho tot bé.
En un bol petit barregeu maionesa i mostassa, Amaniu-la amb aquesta berreja.
Col·loqueu tota la ensalada dins d'una safata, doneu-li forma allargada, empolseu-la amb el julivert picat.
Talleu els ous durs en discos i poseu.los al voltant de l'amanida

1h

Notes

Recordeu apretar amb les mans el bacallà, ja que porta molta aigua i sortiria per la safata


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se