Bacallà a la daurada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per decorar:

4 racions

Elaboració

El dia abans de preparar el bacallà a la daurada, posem les peces de bacallà en un bol amb aigua, per dessalar, i canviem l'aigua tres o quatre vegades. Un cop dessalat, li traiem la pell al bacallà i les espines.
Pelem, rentem i partim les patates a tires fines (com patates palla). Les fregim en una paella amb abundant oli calent.
A part, trossegem la ceba i la passem per una paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Mentrestant, esmicolem el bacallà amb les mans, i anem tirant els trossos resultants a la paella, juntament amb la ceba i l'oli.
Quan tinguem les patates ben cruixents, les afegim a l'altra paella, on està el bacallà i la ceba. S'afegeixen els ous i li donem voltes perquè es barregi tot bé, a manera de regirat.
Amb això, el bacallà a la daurada està llest per menjar, pots decorar amb unes olives negres.
Si vols pots substituir les patates per patates palla de borsa. Així t'estalvies el pas d'haver de pelar, tallar i fregir les patates.
Es pot congelar abans d'afegir l'ou

Notes

Aquests dies anire passant receptes, que vaig provant durant aquestes vacances a Portugal


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se