Cuixetes de gall dindi al vins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar les escalunyes i partir-les en quarts ,ofegar-les en una casola amb una mica d´oli.Quant tinguin color afegir les cuixetes i dorar-les per tots els cantons .Calentar el brandi ,i afegir-lo a la casola encendrel i esperar que s´apagui la flama .Afegir el vi negre i donar un bull fins que s´evapori el alcohol salpebrar incorpora les herbes aromatiques, redui el foc icoure de 40 a 50 minuts.Fins que les cuixetes estigin tendres vigilar i afegir una mica de brou si fos necessari retira les herbes i proba el punt de sal i servir-lo amb la salsa

50min

Notes

en una mica de a manida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se