Llenguado al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Plata de forn
ganivet afilat

Elaboració

Netegeu els llenguades i deixar-los sencers. En una plata que vagi al forn distribuïu-hi 75 grs. de mantega, espolseu-la amb julivert trinxat i a damunt coloqueu-hi els llenguados. Empolseu-los amb una mica del julivert, pa rrallat i uns altres 75 grs. de mantega, el cava, sal i una mica de pebre blanc. Poseu-ho a mig forn previament calentat, i coeu-ho sense que arribi a bullir durant 15 minuts aproximadament.
Al moment de servir afegiu-hi les 4 cullerades de crema de llet.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se