Amanida fresca de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

- En primer lloc traurem la pell de les pastanagues , fet això les anirem tallant amb el mateix pelador (el clàssi de pelar patates) de forma que quedin fines per a l’amanida.
- Passarem les cebes tendres per sota l’aixeta, i les tallarem en juliana ben primes.
- Tallarem l’all en trossets el més petits que poguem.
- Ho ajuntem tot i hi afegim oli d’oliva, sal i pebre, ho tapem amb paper de film, i ho deixem a la nevera una mitja horeta.
- Mentrestant anem traient l’òs a les olives i les reservem.
- Remullem el julivert i el tallem ben fi (l’aixafem fent una bola i anem tallant amb el Ganivet).
- Remullem també la menta i en separem les fulles més maques (en aquest cas les afegirem tal qual, sense tallar).
- Recuperem el bol amb les hortalisses tallades que teníem a la nevera i hi afegim els dos iogurts, el quart de llimona expremuda, el julivert picat , les fulles de menta senceres i netes, i un polsim de curry, i barregem (aprofitem per rectificar de sal si cal, i per afegir-li algún punt d’oli si ho creiem necessari perquè tot quedi ben lligat).
- Per últim afegim quatre panses, les olives, un polsim de curry i quatre grans de sal maldon.
- Jo el serveixo en bols individuals.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se