Feijoada de marisc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Prepareu i salteu, el xoriço, 2 cebes mitjanes, all al gust, 1/2 kg de tomàquets, 1 pebrot verd i oli d'oliva.
A continuació, afegiu les pastanagues, les gambes i el marisc
Quan el guisat estigui llest, afegiu els fesols i el pop, cuit prèviament amb aigua i sal.
Assaoneu amb sal i pebre
Finalment, afegir el coriandre i el julivert al gust i servir.

Notes

Aquesta recepta he tingut l'ocasió d'assaborir durant les vacances a Portugal, val la pena !!! cuinarla !!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se