Feijoada de marisc
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de mongetes blanques
- 1 pop mitja
- 300 grams d'escopinyes, cloïsses, navalles
- 300 grams de gambetes amb closca
- 1 xoriço
- .1/2 kg de tomàquets
- 300 grams de pastanagues
- 2 cebes mitjanes
- all
- 1 pebrot verd
Elaboració
Prepareu i salteu, el xoriço, 2 cebes mitjanes, all al gust, 1/2 kg de tomàquets, 1 pebrot verd i oli d'oliva.
A continuació, afegiu les pastanagues, les gambes i el marisc
Quan el guisat estigui llest, afegiu els fesols i el pop, cuit prèviament amb aigua i sal.
Assaoneu amb sal i pebre
Finalment, afegir el coriandre i el julivert al gust i servir.
Notes
Aquesta recepta he tingut l'ocasió d'assaborir durant les vacances a Portugal, val la pena !!! cuinarla !!!
Comparteix aquesta recepta: