Hamburgueses vegetals

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es ratllen les pastanagues i el carbassó, i juntament amb els espinacs i les mongetes verdes es couen al vapor o es bullen com de costum, un cop llest les deixem escórrer en un colador gran
Mentre es refreden, s'amaneixen amb una mica d'oli d'oliva i sal
Reservar.
Ratllem també la patata, assequem l'excés de midó amb paper de cuina i fregim sense que arribin a daurar-se massa.
Barregem les verdures que hem cuit amb la patata, els ous, el formatge parmesà i afegim quatre o cinc cullerades de pa ratllat, la quantitat depèn del líquid que ens hagi sortit la barreja perquè no té altra missió que absorbir l'excés d'humitat.
Formem les hamburgueses i les arrebossem en pa ratllat.
Fregim en abundant oli calent, deixem escórrer sobre paper absorbent i servim ben calentetes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se