Hamburgueses vegetals
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 patates grans
- 1 carbassó
- 4 pastanagues petites
- ½ bloc d'espinacs congelats (uns 200 grams)
- Un grapat de mongetes verdes congelades
- 2 ous
- Mitjana tassa de formatge parmesà ratllat
- Pa ratllat
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Es ratllen les pastanagues i el carbassó, i juntament amb els espinacs i les mongetes verdes es couen al vapor o es bullen com de costum, un cop llest les deixem escórrer en un colador gran
Mentre es refreden, s'amaneixen amb una mica d'oli d'oliva i sal
Reservar.
Ratllem també la patata, assequem l'excés de midó amb paper de cuina i fregim sense que arribin a daurar-se massa.
Barregem les verdures que hem cuit amb la patata, els ous, el formatge parmesà i afegim quatre o cinc cullerades de pa ratllat, la quantitat depèn del líquid que ens hagi sortit la barreja perquè no té altra missió que absorbir l'excés d'humitat.
Formem les hamburgueses i les arrebossem en pa ratllat.
Fregim en abundant oli calent, deixem escórrer sobre paper absorbent i servim ben calentetes.
Comparteix aquesta recepta: