Salsa Piri Piri Portuguès

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Introdueix tots els ingredients excepte el vinagre en un morter o vas d'un robot i tritura tot el més fi que puguis, un cop llest incorpora el vinagre i barreja.
Conservar en un flascó en lloc fresc i fosc, no a la nevera, doncs perd gust.

Notes

Passo primerament aquesta recepta de salsa de Piri Piri, perquè seguiran altres receptes portugueses, amb ella, de totes maneres si no es té aquesta salsa a casa, pot usar-se qualsevol salsa picant existent al mercat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se